Download Windows 8.1 Terbaru | ISO Full Version

Nov 23, 2013 by

Sahabat Belajar it, melanjutkan dari artikel saya cara mudah mendapatkan 1651 backlink dalam 15 menit telah di keluarkan upgrade terbaru dari windows 8.1 yang di upgrade dari windows 8 profesonal ang di luncurkan di tahun 2012 lalu, ternyata saat ini sudah di luncurkan lagi yang terbaru, nah sekarang kita sudah bisa menikmati windows 8.1 profesional dengan rincian ficture sebagai berikut.

Download Windows 8.1 Terbaru | ISO Full Version

Windows 8.1 Release Preview

Windows 8.1 has brought its own mobility and user experience. The security and Networking is boosted up on Windows 8.1 version. This windows 8.1 review details the new enhancements in Windows 8.1 which will help Microsoft to grow your business. Users which are domain joined in Windows 8.1 can be a part of better group policy management. A new feature is web application proxy which provide advance ability and consistent experience in Windows 8.1 download.

Download Windows 8.1 Terbaru | ISO Full Version

Security optimizations in new windows 8.1 are classic. Device Encryptions and improved integrated biometric function in Windows 8.1
make it leader. Far from all Modern front end experience make the user comfortable working with variety of apps.

Features of Windows 8.1

Below are unique Windows 8.1 features you can check after windows 8.1 download:-

1. Direct Desktop Boot Support

2. Resize Apps Windows

3. Improved Device Encryption

4. Resistance to Everyday Malware Attacks

5. Remote Business Data Removal in case of lost or Stolen

6. Automated Lock Down Feature

7. Integrated VPN

8. Broadband Tethering

9. NFC Tap To Pair Support

10. Web Application Proxy

11. Enhanced Environment for Virtual Desktops

For more details you can visit the official Windows 8.1 website.

Download Windows 8.1 Terbaru | ISO Full Version

 

Download Windows 8.1 Terbaru | ISO Full Version

 

Free Download Windows 8.1 ISO

Click on below buttons to download Windows 8.1 free ISO files. These are single link complete ISO files which are ready to burn. You can install these via Pen drive as well. Choose either 32 Bit or 64 Bit version of Windows 8.1. If you are unsure then choose 32 Bit version of Windows 8.1 ISO file. These are official Windows 8.1 releases by Microsoft. Ingin Iklan Anda Tersebar Seperti VIRUS 100% Gratis

Product Key : NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F

 

Download: 

Windows 8.1 32 bit / x86

Windows 8.1 64 bit / x68

NEW:

Windows 8.1 full

 

Keunggunalan dari Windows 8.1 ini adalah semua driver dari pc/laptop yang keluaran terbaru sudah langsung suport sehingg kita susah payah lagi untuk menginstall driver dan fitur ini juga sudah di lengkapi dengan antivirus terbaik sehingga lebih kebal teradap virus, nah sekarang tinggal kita buat booting flasdisk untuk memudahkan installnya yang sudah pernah saya bahas di Tips Membuat Bootable Flashdisk Untuk Windows 8.1 terbaru

sahabat belajar it, sekian dulu riview pos ini yang saya beri judul  Download Windows 8.1 Terbaru | ISO Full Version semoga dapat menambah wawasan dan ilmu dalam dunia computer. nah klo masih bingung cara installnya silahkan baca Cara Menginstall windows 8 pro + Serial Number

 

sumber :arifkurniawan28.blogspot,com



14 Comments

  1. Eno Ice

    wah ini yang saya cari”gan.. ijin donlot yg 64bit.. mudah”an lancar

  2. danii

    izin sedot gan.. :v
    cracknya pake yg 8.0 bisa??

  3. sarianto

    ini windows blue atau windows 8.1

  4. Jirsa

    Than. windowsnya tp omong2 Aktivatornya mana yah.?

  5. Jirsa

    thank’s windowsnya tp activatornya mana ya?

  6. rangga

    Kalo diliat dari link downloadnya di microsoft kayaknya ini cuma trial aja ya…????

  7. tanya

    gan nih windowsnya permanenkan?

  8. mr to

    gan ane instal setelah selesai kok …
    destop langsung windows build 9431??
    background tidak bisa diganti dkk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>